Events Calendar

Previous month Previous day Next day Next month
By Year By Month By Week Today Search Jump to month
Nyílik a 26. FeHoVa
From Thursday 07 February 2019 -  08:00
To Sunday 10 February 2019 - 17:00
Hits : 368

Február 7. és 10. között rendezik meg 26. alkalommal a Kárpát-medence legnagyobb fegyver-, horgász- és vadászkiállítását (FeHoVa) a Hungexpo a Budapesti Vásárközpontban

A bemutatóra 17 országból 300 kiállító jelentkezett és több mint 50 ezer látogatót várnak

Az állami erdészetek bemutatják vadász- és kirándulóterületeiket (A pavilon, 205 stand)

Idén első alkalommal rendezik meg az I. FeHoVa nemzetközi nyílt preparátor versenyt, valamint látványos, saját standon mutatkozik be az Egy a természettel nemzetközi vadászati természeti kiállítás, amelyet a tervek szerint 2021-ben rendez meg Magyarország. 
A látogatók januártól már csak készpénzmentesen fizethetnek a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A helyszínen a pénztárakban vásárolt belépőjegyekért, a parkolásért, valamint a területen lévő vendéglátóhelyeken készpénz helyett érintéses bankkártyával, vagy HelloPay kártyával lehet fizetni. 
A hagyományos programok közül idén is várhatóan nagy érdeklődés kíséri majd a többi között a trófeakiállítást, a vadászkutya fajtabemutatót, valamint kutyakiállítást, illetve lesznek programok az Akváriumnál is.

A kiállítással egy időben rendezik meg a Hungexpón a Stihl Timbersports Series sportfavágó versenysorozatot és bemutatót

No events