Miskolc, 2015. február 17. - Az Északerdő Zrt. erdészeti erdei iskolái pályázatot hirdetnek „Magunkat ajánljuk!” címmel, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei általános- és középiskolák számára.

Szeretnénk bemutatni tevékenységünket azokban az oktatási intézményekben, ahol nem ismerik még az erdészeti erdei iskolákat. 2015-ben februártól minden hónapban kisorsolunk egy-egy pályázót, akikhez bemutatkozás céljával ellátogatunk. Elsősorban a pedagógusok és a szülői munkaközösség figyelmét szeretnénk felhívni erdei iskoláink által nyújtott számos lehetőségre. A gyermekek számára kedvelt programjainkból válogatott bemutatókkal készülünk – ismertette Rencsiné Ágh Márta, az Északerdő Zrt. erdei iskolai programokért felelős koordinátora.
A következő hónapra érvényes jelentkezéseket minden hónap 15. napjáig várják. Pályázni levélben az Északerdő Zrt. Humánpolitika osztályán (3525 Miskolc, Deák tér 1.) vagy e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet. A jelige: „Magunkat ajánljuk”. A pályázatban szerepeljen az iskola neve, a kontaktszemély elérhetősége, a programon részt vevők létszáma és korosztálya, valamint a megpályázni kívánt hónap.