2017. május 16. - Az érzékek hétvégéje lesz 2017. május 19-21-én a szombathelyi Kámoni Arborétumban.

Kezdve azzal, hogy a majd 3000 db rhododendron  többsége egyszerre virágzik és végre tavaszi idő lesz.
Május 19-én pénteken nyitja a Kámoni Arborétumért Egyesület a "Sokszínű növényvilág bűvöletében" kiállítást a látogatóközpont galériáján, melyen a Capella Cantorum énekegyüttes is fellép és illatbemutató is kíséri a megnyitót. Csatolom a kiállítás meghívóját.
Május 20-án szombaton este 18.00-tól pedig egy különleges koncertre hív az arborétum mindenkit, aki egy kicsit Tündérországban szeretné érezni magát és elfelejteni minden gondját.
A ToSoDa Project 2016 tavaszán állt össze egy 5 napos olaszországi utcazene-turné kedvéért Dankowsky Áron (cajon) Kácser Tamés (gitár) és Szombathelyi Patrik (handpan) együttműködéseként. Stílusuk meghatározása: sprituális drum 'n bass (is) - többnyire lágy, ellazulós medítativ dallamok, néhol kicsit felpörgetve, egy kis latinos vagy drum'n bass-es lüktetéssel megspékelve.
A koncert jó időben a Kámoni Arborétum Öregparkjában lesz a mamutfenyő alatt, a tó partján.
Rossz időben az ökoturisztikai központ galériáján a "Sokszínű növényvilág bűvöletében" illatos kiállítási terében. Biztos, ami biztos, aki tud, hozzon polifoamot, plédet és egy pulcsit vagy takarót. A koncert belépőjegyes.