b_150_150_16777215_00_images_stories_Muzsikal_nagyvarad2017.JPG

2017. szeptember 8. - A napokban Nagyváradon, a Bihar Megyei Tanács épületében Pásztor Sándor, a Bihar Megyei Tanács elnöke fogadta Szabó Lajost, a Muzsikál az Erdő Alapítvány elnökét.

A „Muzsikál az erdő” rendezvény szervezése során kiteljesedik az összefogás a nagyváradi térséggel.
A Püspökfürdőn tartott múlt évi rendezvény sikere nyomán Bihar megye teljes odaadással bekapcsolódik a „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat szervezésébe.
A napokban Nagyváradon a Bihar Megyei Tanács épületében fogadta Szabó Lajost, a Muzsikál az Erdő Alapítvány elnökét Pásztor Sándor, a Bihar Megyei Tanács elnöke. A megbeszélésen részt vett Timár Miklós, a Bihar Megyei Erdészeti és Vadászati Felügyelőség igazgató helyettese, Meleg Vilmos Tibor, a Nagyváradi Filharmónia igazgatója, Vasile Foica, a Nagyváradi Filharmónia művészeti igazgatója, Szántó Norbert, a Bihar Megyei Turisztikai Desztináció Menedzsment igazgatója, Szabó József, Bihar Megye managere, valamint a Romsilva Bihar Megyei erdészeti hivatalának képviselője. A megbeszélés résztvevői a rendezvény részleteiről tárgyaltak, a helyszínről és az időpontról döntöttek, s a részletes program is hamarosan elkészül. A művészetek és az erdő kedvelői a „Csodabogyós erdőben” tapasztalhatják meg a „Muzsikál az erdő”, hagyományos szervezési elvei nyomán létrejövő programot, mely a családok valamennyi tagjához szólnak. A példaértékű együttműködésnek részese az Országos Erdészeti Egyesület, Gyula Város Önkormányzata, a Földművelésügyi Minisztérium.
2017. szeptember 29 - október 1-e között harmadik alkalommal szervezett „Muzsikál az erdő” a Körösök völgyében rendezvénynek vasárnapi (október 1.) eseményei határon túlra, a Nagyvárad közelében található Püspökfürdőre látogatnak. A 14 éve a Mátrában tartott „Muzsikál az erdő” rendezvények évek óta juttatják el a fenntarthatóság értékrendjét a zene, a művészetek és az erdők közös erejével az ország különböző régióiba országos rendezvénnyé válva, tavaly ősszel sikeresen bemutatkozott Nagyvárad közelében is, a „Csodabogyós erdőben”.

Várunk minden erdőjáró, művészetkedvelő látogatót a „Muzsikál az erdő” a Körösök völgyében rendezvényre. Információ, részletes programterv: www.muzsikalazerdo.hu

Hiszen tudják: „Muzsikál az erdő – ahol az erdő és a zene összefonódik. Jókedv, erdei értékek, művészetek, barátság, testi-lelki feltöltődés”!

No events