2017. november 8. - A Muzsikál az Erdő Alapítvány megtisztelő elismerésben részesült, megkapta az OzoneTV Zöld-díját civil szervezet kategóriában.
    

Az október 14-én nyolcadik alkalommal átadott díj a környezettudatosság elengedhetetlen szerepére hívja fel a figyelmet. A természetvédelemmel foglalkozó műsorairól ismert csatorna öt kategóriában választotta ki a rekordszámú pályázó közül a legkreatívabb ötleteket és innovációkat, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk után.  
    A díjátadót a Zöldgömb Fesztivál 2017 rendezvény keretén beül az Akvárium Klubban rendezték meg, ahol a zsűri elnöke, dr. Béres András, a Herman Ottó Intézet szakmai ügyvezető helyettese nyitóbeszédében kifejtette: tapasztalatai szerint kifejezetten fontos, hogy a pályázók egy ilyen eseményen megmutathassák magukat és követendő példát állítsanak az emberek számára.
    A díjat Szabó Lajos, a Muzsikál az Erdő Alapítvány elnöke vette át Peller Marianntól, az Ozone Zöld-díj nagykövetétől.
    A Muzsikál az Erdő Alapítvány pályázatával példát adott a környezettudatos nagy rendezvény megvalósítására, a környezeti nevelés új módszerére. A fenntarthatóság gondolatát, az egészséges életmódra nevelést nem csak hirdeti, hanem a rendezvények során megvalósítja: az erdei sétákkal, a sporteseményekkel, az ismeretterjesztő előadásokkal, az erdei helyszíneken zajló koncertekkel, az alkotói pályázatokkal. Hiszen aki már járt a "Muzsikál az erdő"-n tudja, hogy a helyszíneken a lehető legkisebb környezeti terhelés mellett valósulnak meg a programok, a rendezvénytereken nem marad szemét. S a látogatók sem szemetelnek, számukra ez magától értetődik.

Sze okt. 17 @11:00 - 12:00AM
55. FAGOSZ Fakonferencia október 17-18.