b_150_150_16777215_00_images_stories_szemelyek_horvathsandordr.JPG
2018. július 8. - Horváth Sándor vásárolta meg a Csiba Kft.-t

A Csiba Kft. új neve: Woodtech Csoport Kft. és a tulajdonos is új: dr. Horváth Sándor.
A CSIBA Faipari Szolgáltató Kft. a faipari gépek és technológiák kereskedelmét 1992-ben, mintegy 26 évvel ezelőtt kezdte. Ezen idő alatt nagyon sok üzleti kapcsolatot épített ki belföldön és külföldön egyaránt. A számtalan piaci tranzakció során, számos műszaki, pénzügyi és emocionális problémát kellett megoldani. A szakmai elismerések nagy száma is azt bizonyítja, hogy a cég sikeres, a legnehezebb időszakokban is talpon maradt, és alapítása óta eredményesen prosperált.
Negyed évszázad elszaladt, és a tulajdonos-cégvezetők, Csiba Béla és Csiba Béláné Éva új utakat keresett a cég tapasztalatainak, üzleti kapcsolatainak továbbvitelére, továbbfejlesztésére. A generációváltás megoldásán éveken át dolgoztak egy ifjú soproni erdőmérnök kollégával.
Dr. Horváth Sándor 2018. május 15-ével megvásárolta a cég üzletrészeit, átvette a cégvezetést, és WOODTECH CSOPORT Kft. néven viszi tovább e patinás céget. A munkatársak, a székhely (Kőszeg), a széles tevékenység-spektrum és a megszokott megoldás-centrikus vállalati légkör azonban változatlanul megmarad. A korábbi cégvezetés szenior tanácsadóként segíti az új generáció munkáját, reményeink szerint még nagyon sokáig, jó egészségben.
Várjuk eddigi és új Partnereink megkereséseit, faipari-erdészeti gépek, technológiák területén, változatlan műszaki és pénzügyi feltételek mellett – írja Dr. Horváth Sándor ügyvezető
Dr. Horváth Sándort sokan erdőmérnök egyetemi oktatóként és Stihl-bolt üzemeltetőjeként is ismerhetik. A Soproni Egyetem Erdőmérnöki Karának Erdővagyon-Gazdálkodási és Vidékfejlesztési Intézetében egyetemi adjunktus. Erdőmérnöki oklevelét 2004-ben szerezte. 2005-ben okleveles erdőmérnök tanár, 2008-ban okleveles adószakértő, majd 2009-ben okleveles agrármérnök lett.
A FAGOSZ Fakonferenciákon többször részt vett, sőt előadást is tartott.