Az Észak Magyarországi Informatikai Klaszter együttműködésben az Agrárminisztériummal, pályázatot ír ki felsőoktatási intézmények hallgatói, vagy alternatív programozó képzésben részt vevő fiatalok részére.

A pályázat célja olyan mobilalkalmazás ötletének kidolgozása, amely alkalmas az erdők látogatottságának növelésére, vagy bármilyen ismert erdészeti probléma megoldásának támogatására.

Nincs megkötés: lehet széles kört megcélzó vagy meghatározott célcsoportnak szóló az ötlet, lehet turisztikai szempontból többletértéket adó, vagy kifejezetten erdészetileg hasznos a megoldás.

Az alkalmazást először koncepció szinten kell kidolgozni, ez alapján választja ki a bíráló bizottság a legjobb ötleteket, melyek közül a három legjobb részesül díjazásban.
A legjobb ötletet a beküldőnek az általa kidolgozott koncepció alapján meg is kell valósítania, a gyakorlatban működő alkalmazás formájában, maximum 3 hónap alatt.

Az alkalmazás első éles bevezetése és használata az Északerdő Zrt. által kezelt erdőkben történik, kérjük ezt figyelembe venni az ötletek kidolgozásánál!

Részvételi feltételek:

Pályázatot nyújthat be minden olyan fiatal, aki a pályázat benyújtásának időpontjában valamelyik felsőoktatási intézmény hallgatója, vagy alternatív programozó képzésben vesz részt.
Szerződéskötéskor ezen jogviszonyát igazolnia kell! Pályázatot lehet önállóan és csapatban is benyújtani, a csapat létszámára vonatkozóan nincs megkötés, de minden csapattag esetében igazolni szükséges hallgatói vagy egyéb képzési jogviszonyt. Csapat esetében a díjazás a teljes csapatra vonatkozik.

Díjazás:

A nyertes pályázó nettó 1.000.000,- azaz nettó egymillió Ft díjazásban részesül.

A pályázati koncepció 2018. augusztus 31-ig adható be az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. A pályázat beérkezéséről visszaigazolást küldünk.

Fontosabb dátumok:

A beérkező pályaművek közül bíráló bizottság választja ki a nyertest 2018.
szeptember 15-ig.

A nyertes pályázónak 2018. december 20-ig kell megvalósítania

A részletes pályázati kiírás és a regisztrációs űrlap az alábbi linkekről tölthető le:

OKOSERDŐ Pályázati kiírás

Regisztrációs űrlap
A felhívás web- és Facebook oldalunkon is megtalálható:

http://infoklaszter.hu/index.php/hu/hireink/klaszter-hirek/809-okoserdo-mobil-applikacio-fejleszto-palyazat
https://www.facebook.com/Infoklaszter/posts/2307498152599008

Segítségét előre is köszönjük.

Üdvözlettel,
Tarjányi-Koczák Mariann
--

Tarjányi-Koczák Mariann, programigazgató
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
tel.: +36 30/25-73-176
Észak-Magyarországi Informatikai Klaszter
web: http://infoklaszter.hu