„Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év,
kedves hajlékodba költözzön a jólét.
A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke,
ezt kívánjuk neked az újévre.”
(Ismeretlen szerző)

 

2019. január 5. - Az Egererdő Zrt. a fenti idézettel köszönti 2019-ben olvasóit, rajongóit, partnereit. Köszönjük minden kirándulónak, hogy az otthon melegéből kimozdulva az ünnepek alatt is sokan választották a Bükk és Mátra csodálatos vidékét, kisvasútjaink ünnepi járatait.
A december még sok napsütést és enyhe időt hagyott maga után, de hétvégétől már hóra, kemény nappali és éjszakai fagyokra is számíthatunk! Az Önök biztonságáért kérjük, hogy egyedül, réteges ruházat, megfelelő lábbeli és feltöltött mobiltelefon nélkül senki ne vágjon neki az erdőnek.
Évkezdet az erdőn
Az új naptári évben is folytatódnak a társas vadászatok. A hétvégén, 2019.01.05-én a Szilvásváradi Erdészetünk területén tartunk társas vadászatot, Nagyvisnyó községhatárban. A csatolt térkép szerint a zöld kereszt jelzést érinti a vadászat, mely látogatását 8 és 16 óra között korlátozza az erdőgazdaság. Megértésüket és együttműködésüket előre köszönjük!
A fakitermelések sem álltak meg decemberben, hiszen az állami hatóságok által engedélyezett fahasználatok már előre beütemezett rend szerint folytatódnak, így az új év első munkanapján ismét felzúghattak a fűrészek, kihordók, traktorok.
Kisvonatok
Az Egererdő Zrt. kisvasútjai januárban téli álmot alszanak, azaz csak látszólag, hiszen fontos karbantartási munkákat végeznek a kollegák, hogy a szezon gördülékenyen indulhasson. Szilvásváradon az első járattal február első hétvégéjén utazhatunk, de Felsőtárkányban és a Mátravasúton március 15-én utazhatnak először a kirándulók.
Vigh Ilona kommunikációs és közjóléti vezető

 

No events