2019. február 8. - Kötetlen beszélgetésen látta vendégül Bitay Márton földügyekért felelős államtitkár a Fehova nyitó napján Renata Ojurović horvát erdészeti, vadászati, faiparért felelős miniszter helyettes asszonyt.

Bitay Márton a megbeszélésen hangsúlyozta, hogy a Minisztérium a környező országokkal, így Horvátországgal is szorosabbra kívánja fűzni a viszonyt a vad- és erdőgazdálkodás területén. Kifejtette, hogy a klímaváltozás miatt minden olyan tudásra szükségünk van hazánkban, mely erdeink, fafajaink szaporítóanyagait érinti, hiszen rendkívül fontossá vált mára a fafajok alkalmazkodóképessége. Horvátország klímája miatt támaszkodni tudunk az ottani erdészek, szakemberek tudására, erdősítésben végzett munkájukra, hangsúlyozta az államtitkár.
A horvát miniszter helyettes asszony nyitott volt az információk megosztásában és biztosította az államtitkárt, hogy minden szükséges tudást  megoszt a magyar kollégákkal.
Bitay a beszélgetés alatt kitért a 2021-es Vadászati Világkiállítás megrendezésére is, melynek szervezésében meghatározó szerepet szánnak a régió országainak, így Horvátországnak is.