Miskolc, 2019. június 6. - „Hulladékból hasznosat” – ezzel a címmel hirdetett alkotói pályázatot az Északerdő Zrt. általános iskolások számára.

A gyerekek fa, papír, textil vagy fém és egy szabadon választott alapanyag felhasználásával készült alkotásaikkal nevezhettek május végéig.
A pályázat várakozáson felüli, rendkívüli eredményt hozott, csaknem kétszáz alkotást juttattak el hozzánk a gyerekek, a lelkes pedagógusok háttérmunkájának köszönhetően. Az értékelés még tart, ezért mindenkitől türelmet kérünk. A pályaművekből nagyszabású kiállítás-sorozatot szervezünk majd az erdei iskoláinkban és a Lillafüredi Ökoturisztikai Központban. A megnyitóra a gyerekek és a kezdeményezést lelkesen fogadó pedagógusok is meghívást kapnak. Mivel hamarosan kezdődik a nyári szünet, ezért az eredményhirdetést és a kiállítás megnyitót a tanévkezdésre halasztjuk. Köszönjük a részvételt, augusztus végén jelentkezünk – tájékoztatott Rencsiné Ágh Márta, az Északerdő Zrt. humánpolitikai osztályvezetője, az erdei iskolai programok koordinátora.

 

 

No events