2020. március 19. - A Confor (Confederation of Forest Industries), mint ipari szervezet egy külön online információs központot hozott létre a koronavírus folyamatban lévő támadására válaszul.

A kezdeményezés célja az ellátási lánc rugalmasságának biztosítása, az erdészeti kormányzati ügynökségek támogatása, és tartalmaz egy GYIK részt, linkeket a kormányzati szervekhez és a nemzeti egészségügyi szolgálathoz tanácsokért, valamint közli a tervezett események változásait.
A Confor vezérigazgatója, Stuart Goodall egy online blog-bejegyzésben ezeket írta: „Helyes, hogy a kormányok a kiszolgáltatott személyek védelme érdekében cselekszenek, és megpróbálnak bennünket biztonságban tartani. Ugyanakkor ismert, hogy ágazatunk megélhetést nyújt 80 000 ember számára. A Confor őket nem tudja megvédeni a Covid-19-től, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy megvédje vállalkozásaikat és erdőiket a nehéz időkben.
Nem egyértelmű, hogy meddig fog tartani ez a járványkitörés, de engem bizakodással tölt el az a 30 év alatt több száz emberrel való találkozásból fakadó tudás, amely tanúsítja, hogy rugalmas, gyakorlati és találékony iparág vagyunk. Kiváltságunk, hogy fákkal és faanyaggal dolgozzunk - olyasmivel, amelyre a társadalomnak sok szempontból szüksége van, és amelyből előnye származik - a jelenlegi válságon túl fényes jövő van. Időközben elhatároztam, hogy én és a Confor munkatársai mindent megteszünk, hogy segítsünk. ”
A Confor megérti az erdőgazdálkodás és a fafelhasználó szektor komoly aggodalmát a koronavírus (Covid-19) gazdasági hatásaival kapcsolatban.

Beszéltünk az Egyesült Királyság egész területén működő állami erdészeti ügynökségekkel annak meghatározására, hogy a Confor hogyan működhet információs csatornaként, hogy megoszthassa a fontos híreket az ágazattal. Ez a weboldal üzleti és ágazati információkat nyújt, gyakran feltett kérdéseket és linkeket releváns weboldalakhoz, és kapcsolattartó csoportokat hozunk létre az erdészeti és faanyag-ellátási lánc meghatározott területeire. A webhely rendszeresen frissül.
A legfrissebb egészségügyi tanácsokért látogasson el a brit kormány oldalára vagy a Nemzeti Egészségügyi Szolgálathoz.
Mike Seddon, az Angliai Erdészet vezérigazgatójának a nyilatkozata: "A nemzet erdei létfontosságú tereket biztosítanak az emberek mentális egészségének és fizikai jólétének ebben a kihívásokkal teli időszakban. Az alkalmazottak megélhetését és az üzleti vállalkozásokat megőrizzük az általuk végzett munka révén. Az erdők nyitva tartása az állampolgárok számára nyújtott előnyök folyamatos biztosítása mellett, munkatársaink, önkénteseink, üzleti partnereink és látogatóink biztonságának megőrzése mellett zajlik, Anglia Közegészségügyi Tanácsának irányításával. Célunk, hogy a lehető legnagyobb megszakítás nélküli szolgáltatást nyújtsunk a közvetlen termeléssel, az állandó értékesítéssel és egyéb üzleti tevékenységekkel. Folytatni fogjuk az faanyag értékesítését az e-értékesítési platformon keresztül. "

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

No events