2020. május 19. - A kormány újabb enyhítő járványügyi intézkedésének megfelelően a kisvonatok után az Egererdő Zrt. által üzemetetett erdei szálláshelyek is kinyitják kapuikat.

A Mátrában a Fenyvespusztai Erdészeti Erdei Iskola és a Galyatető közelében lévő Rudolftanya, míg a Bükkben a Pazsagi Turistaház és a szilvásváradi Erdészeti Apartman május 22-től ismét fogadja a kirándulókat.
A bakancsos turisták elszállásolásán túl, Fenyvespuszta és Pazsag kiválóan alkalmas születésnapi, névnapi partik szervezésére, ahol végre felüdítő zöld környezetben, a friss levegőn, szabadon együtt ünnepelhetnek a baráti társaságok!
A zsúfolt éttermek helyett ajánljuk magunkat családi összejövetelek (házasságkötés, keresztelő, stb.) ideális helyszíneként. A modern, letisztult stílusú, jól felszerelt erdei szálláshelyek szeretettel várják a családokat is, ahol a nagypapától a legkisebb unokáig újra együtt lehet a család, az erdő lágy ölelésében. A házakban található rendezvénytermek, közös konyhák, filagóriák, szalonnasütők, bográcsozó helyek, és a végtelennek tűnő zöld környezet ad garanciát a meghitt közös pillanatokra!
A Szalajka-völgy szívében álló Fátyol Vendégházban jól halad a felújítás, így reménykedünk benne, hogy nyáron már ott is tudunk szervezni programokat, erdei iskolás foglalkozásokat. A csodás erdei környezetben megbújó ház, azonban nemcsak a gyerekeket, hanem a bezártságból kiszabaduló, feltöltődni vágyó családokat is nagy szeretettel várja, hiszen a felújított szobák, apartmanok, külön-külön is foglalhatók!
Az újra nyitáskor fontos célunk vendégeink bizalmának megőrzése, így az erdei házakban fokozott figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre, az aktuális járványügyi intézkedések betartására, és a szállóvendégek igényeinek kiszolgálására.
A házak elérhetőségei megtalálhatók a facebook-on, ahol üzenetben árajánlatkérésre is van lehetőség! Vigh Ilona kommunikációs és közjóléti vezető

No events