2020. november 26. - 2019-ben 15. alkalommal került megrendezésre a Kiskunsági Alkotótábor, a KEFAG Zrt. Bugaci Erdészeténél, a Bucka Szállóban.

Legnagyobb sajnálatunkra a 2020-as tábort a járványhelyzet miatt le kellett mondanunk, és kiállítással egybekötött művészeti vásárt sem tarthatunk.
Annak érdekében, hogy a művészetkedvelők ne maradjanak alkotás nélkül, létrehoztunk itt egy galériát, ahol nemcsak gyönyörködhetnek a Társaságunk tulajdonát képező varázslatos képekben, hanem lehetőséget biztosítunk a vásárlásra is.
A vásárlás menete:
Vásárlási szándékát – az alkotás(ok) megnevezésével - kérjük, jelezze az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Makra Zsuzsanna +36 30 748 6914, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Az Ön által kiválasztott festményt 10 napos aukcióra bocsátjuk a https://galeriasavaria.hu/ oldalon.
Amennyiben 10 napon belül más nem licitál a képre, akkor Ön azt "kikiáltási áron" megkaphatja. Amennyiben viszont mást is érdekel, akkor Ön a licitálás szabályai szerint járhat el, ha mindenképpen meg szeretné vásárolni a festményt.
Fizetési feltételek: az aukciós oldalon megadott bankszámlaszámra előre átutalással.
Átvétel: személyesen (KEFAG Zrt. Kecskemét, József Attila u. 2.) vagy törékeny csomagként posta/futárszolgálattal portó (címzett fizet) szolgáltatással.
Ahogy azt a korábbi aukciókon is jeleztük már, minden egyes elkelt alkotás értékét az ingyenesen látogatható Kecskeméti Arborétum fenntartására és további fejlesztésére fordítjuk!
Válasszon kedvére való alkotást!
http://kefag.hu/index.php/hu/995-aukcios-festmenyvasar-a-kecskemeti-arboretum-fejleszteseert