b_150_150_16777215_00_images_stories_fehova_fehova2022.jpg
ForestPress fotó

    Budapest, 2022. február 21. - A régió legjelentősebb fegyver-, horgászati és vadászati eseményére, a 28. FeHoVa kiállításra csaknem 25 ezren látogattak ki a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba - közölte a Hungexpo hétfőn az MTI-vel.
   

 Hangsúlyozzák, a szervezők sikeresnek tartják a 28. FeHoVa fegyver, horgászat és vadászat nemzetközi kiállítást, amelyen az idén csaknem 200 kiállító vett részt, többségük magyar cég volt, de képviseltették magukat a szomszédos országok kiállítói is.
    Sokan voltak kíváncsiak a FeHoVa szakmai és közönség programjaira, köztük a Nadler trófeaszemlére, és az érmes magyar gím és dám trófeákra, valamint a Madárvilág diorámára, ahol ezúttal külön szekciót kaptak a vadászható fajok mellett a védett és fokozottan védett fajok is.
    A FeHoVa egyik legjobban várt, legnépszerűbb eseménye a FeHoVa Kupa Nemzetközi Szarvasbőgő Bajnokság volt, amelyet ezúttal tizedik alkalommal rendeztek. Az idén is nagy siker volt a Vadászkürtös Fesztivál, valamint a VIII. Ifjúsági Vadászkürtös Szóló Verseny is. A FeHoVa horgász szekciójában sokan voltak kíváncsiak a világ- és Európa-bajnok horgászok bemutatóira az óriásakváriumnál. A kiállítással egy időben rendezték a 9. FeHoVa Winter Dog Show-t, amelyen több száz négylábú és gazdáik vettek részt - tájékoztatott a Hungexpo.