b_150_150_16777215_00_images_stories_Logo2_nfk-logo-2019_2_k.png
A jogosult erdészeti szakszemélyzet kreditpont gyűjtési kötelezettségének segítése érdekében a Nemzeti Földügyi Központ (NFK) Erdészeti Főosztálya kettő online válaszható kiegészítő képzést hirdetett.

Cím: Erdészeti szakirányításhoz kapcsolódó ügyintézés I.
Erdészeti szakirányításhoz kapcsolódó ügyintézés II.

A képzések célja az erdészeti szakirányítói tevékenység segítése a mindennapi közigazgatási ügyintézésben. A különböző típusú formanyomtatványok kitöltése, az azok során előforduló leggyakoribb hibák kerülnek bemutatásra. Az erdészeti szakirányítók szerepe, kötelezettségei illetve működési feltételei, a körzeti erőtervezéshez és az erdőtérkép használatához kapcsolódó ismeretek, az adatszolgáltatás rendje is ismertetésre kerül.
A választható kiegészítő képzésekről további információk az NFK honlapján, a https://nfk.gov.hu/Valaszthato_kiegeszito_kepzesek_listaja_news_944  oldalon találhatók.
A képzésre történő jelentkezés és a képzés elismerésének feltételei részletesen a megadott oldalon, a Képzés alapadatai, tematikája feliratra kattintva megjelenő tájékoztatóban olvasható.

 

 
Az NFK egy-egy napra max. 100 fő jelentkezését tudja befogadni. Jelentkezni a meghirdetett képzés időpont előtti 10. napig lehet. Mindkét képzés 3-3 alkalommal kerül megrendezésre (minimális létszám 30 fő).
Részvételi díj: 10.000 Ft/fő.
A képzések elfogadott teljesítése esetén a résztvevő 20-20 kreditpontot kap. Egy képzés teljesítéséért csak egyszer írható jóvá kreditpont.