2019. december 25. - A Vértesi Erdő Zrt. karácsony alkalmából az igazi ünnep megteremtése érdekében több megyei intézmény számára adományozott fenyőfát.

A fenyőillat és a szépen feldíszített karácsonyfa elengedhetetlen része az ünnepi hangulatnak. Azért, hogy ebből ne maradjanak ki a térség intézményei sem, a Vértesi Erdő Zrt. igény szerint egy-egy szép jegenyefenyőt ajándékozott nekik karácsonyra. Az iskolák és az óvodák mellett a tatai Hajléktalanok Éjjeli Menedékhelye és Nappali Melegedője, a Kistérségi Idősek Otthona és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Közép-Dunántúli Regionális Központja is kapott a felajánlásból. A fákat Boglári Zoltán, a Vértesi Erdő Zrt. erdőgazdálkodási osztályvezetője adta át.
– Erdőgazdaságunk a társadalmi felelősségvállalás jegyében igyekszik minél több olyan kezdeményezésben részt venni, ami pozitív hatással van az emberekre – hangsúlyozza. – Bízunk benne, hogy az idei esztendő végén ezzel a kis kedvességgel sokaknak sikerül szebbé varázsolni az ünnepeket. Hozzátette: megragadva az alkalmat, ezúton is mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván a Vértesi Erdő Zrt. és a saját nevében.

 

No events