Szent Hubertusz Mise és Trófeaszemle a Budapesti Erdőgazdaság Zrt. Úrbéri vadászházánál / Tallózás a Nimród Vadászújság novemberi számából Tarjáni Lili szerkesztő-riporterrel / Vas megyei Gím Trófeaszemle a Szombathelyi Erdészeti Zrt.-nél / Vadásztea Percek Kovács Tibor fővadásszal

Műsorajánló link: https://www.youtube.com/watch?v=3HP7OL7xVyU
Szent Hubertusz Mise és Trófeaszemle a Budapesti Erdőgazdaság Zrt. Úrbéri vadászházánál
Szent Hubertusz mise hangzott el az Uzsai Erdészeti Igazgatóság Úrbéri vadászházának parkjában. A rendezvényre a Budapesti Erdőgazdaság Zrt. szervezésében került sor 2017. október 13. napján.
A szentmise a tavalyi évhez hasonlóan, idén is nagy érdeklődésre tartott számot. Simon Sándor erdészeti igazgató szavai után Szalay László vezérigazgató, majd Vezsenyi Imre osztályvezető köszöntötte az egybegyűlteket. A Hubertusz misét Dr. Renner Sándor plébános celebrálta.
Tallózás a Nimród Vadászújság novemberi számából Tarjáni Lili szerkesztő-riporterrel
Ismét eltelt egy hónap, ismét Nimród lapszemlézünk!
A NIMRÓD Vadászújság és a HAZAI VADÁSZ együttműködésének újabb mérföldköveként a november 11-i adás NIMRÓD Percek blokkjában a Nézők, Olvasók megismerhetik a novemberi NIMRÓD Vadászújság cikkeit, témáit!
A novemberi szám több cikkénél feltüntetett QR kóddal az aktuális cikk témájáról készült HAZAI VADÁSZ kisfilmet is gyorsan, könnyedén megnézhetik az Olvasók okostelefonnal!
Vas megyei Gím Trófeaszemle a Szombathelyi Erdészeti Zrt.-nél
Október 12-én rendezték meg az V. Vas megyei gímszarvas trófeaszemlét a Káld-Hidegkúti vadászháznál a Szombathelyi Erdészeti Zrt. és az Országos Magyar Vadászkamara Vas Megyei Területi Szervezete szervezésében.
A trófeaszemlén a Vas megyei vadászatra jogosultak által kezelt vadászterületeken 2017. év szeptemberében terítékre került gímbikák trófeái kerültek kiállításra.
Vadásztea Percek Kovács Tibor fővadásszal
VADÁSZTEA Percek sorozatunkban ezúttal Kovács Tiborral, a detki Három Patak Vadásztársaság elnökével beszélgettünk, aki az október 13-án megtartott Egererdő Trófeaszemlén a Hubertus Kereszt Gyémánt fokozatát érdemelte ki.
"Felemelő érzés, hogy a munkatársaim, szűkebb környezetem felterjesztett a legmagasabb kitüntetésre. Ez nekem nagyobb felelősséget, odafigyelést és még több munkát ad, rettentően örülök!" - nyilatkozta a díjátadó ceremónia után Kovács Tibor.

Sze okt. 17 @11:00 - 12:00AM
55. FAGOSZ Fakonferencia október 17-18.