Hódoséri Vadászház átadó ünnepsége a Bakonyerdő Zrt.-nél / VI . Trófeaszemle a KEFAG Zrt. Kelebiai Vadászterületén / VADÁSZTEA Percek Dr. Varga Gyulával / Tallózás a NIMRÓD Vadászújság decemberi számából Tarjányi Lilivel

Műsorajánló link: https://www.youtube.com/watch?v=OWCTi9ioHZo
Hódoséri Vadászház átadó ünnepsége a Bakonyerdő Zrt.-nél
Október 27-én adták át a Bakonyerdő Zrt. Hódoséri Vadászházát és környékbeli közjóléti létesítményeit.A Hódoséri Vadászház a Bakony szívében, festői környezetben várja vadászni, kirándulni, pihenni vágyó vendégeit. A vadászház Zirctől mindössze 20 km-re, Vinye és Fenyőfő között, közvetlenül a Hódos-ér partján fekszik.
VI . Trófeaszemle a KEFAG Zrt. Kelebiai Vadászterületén
2017. november 6-án kellemes késő őszi napsütésben harsant fel a szegedi Kiss Ferenc Erdészeti Szakképző Iskola ötfős vadászkürt együttesének köszöntő kürtszava a KEFAG Zrt. Dél-Kiskunsági Erdészetének Sáskalaposi Sportpályáján.
Az erdészet szervezésében idén már hatodik alkalommal került megrendezésre az októberi barcogásban terítékre hozott dámbikák trófeáinak szemléje.
VADÁSZTEA Percek Dr. Varga Gyulával
VADÁSZTEA Percek sorozatunkban ezúttal Dr. Varga Gyulával, a SEFAG Zrt.  vadgazdálkodási osztályvezetőjével beszélgettünk, aki elmondta, hogy a társaság gazdálkodására jellemző szakértelem és következetesség beérett, az idén terítékre hozott gímbikák bírálati kora, trófeatömege is ezt támasztja alá.
Szerinte nincs két egyforma év a vadgazdálkodásban. Azt, hogy mekkora tömegű trófeát rak fel egy-egy bika a tavaszi nyári időszakban – sok tényező befolyásolja az időjárástól a táplálékig. A színvonalas gazdálkodás eredményeként pedig jelentős bevételi forrását képezi a SEFAG Zrt-nek.
Tallózás a NIMRÓD Vadászújság decemberi számából Tarjányi Lilivel
Ismét eltelt egy hónap, ismét Nimród lapszemlézünk!
A NIMRÓD Vadászújság és a HAZAI VADÁSZ együttműködésének újabb mérföldköveként a december 2-i adás NIMRÓD Percek blokkjában a Nézők, Olvasók megismerhetik a decemberi NIMRÓD Vadászújság cikkeit, témáit!
Műsorunkat 2017. december 2-án, szombaton 12:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

Sze okt. 17 @11:00 - 12:00AM
55. FAGOSZ Fakonferencia október 17-18.