Június 20-24.  Áció-Káció, indul a Vakáció!
Táborozz velünk az obornaki Nyitnikék Erdészeti Erdei Iskolában! Kirándulunk, művészkedünk, mozizunk, játszunk… még tábortüzet is rakunk!
Helyszín: Obornak, Nyitnikék Erdészeti Erdei Iskola és Erdei Szálló
Korosztály: 8-16 éves korig, fiúk-lányok vegyesen
Szervező: Steyer Edina
(infó: 30/721-5910, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Július 4-8. Erdei tündértábor
Legyél egy hétig erdei tündér! Varázslatos tábor Obornakon kicsiknek és nagyobbaknak. Kirándulások, kézműves foglalkozások, sok-sok játék és titkos tündér-programok…
Helyszín: Obornak, Nyitnikék Erdészeti Erdei Iskola és Erdei Szálló
Korosztály: 8 éves kortól, lányoknak
Szervező: Povics Noémi
(infó: 30/511-3213, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Július 11-15 Zakatoló kalandtábor
Ha érdekelnek a vonatok, szívesen utaznál erdei vasúton, esetleg megnéznéd és kipróbálnád, hogyan dolgoznak a vasutasok, akkor téged is várunk!
Az öt nap során még túrázunk, ismerkedünk az erdő élővilágával (és Ábellel, a gőzmozdonnyal), sokat játszunk és kézműveskedünk. Gyere, zakatolj velünk!
Helyszín: Csömödér, Zakatoló Erdei Iskola és Turistaszálló
Korosztály: 8 éves kortól
Szervező: Molnárné Vitális Anikó
(infó: 30/933-8851, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Augusztus 1-5. Erdei kincsvadász tábor
Gyere velünk Obornakra, és fedezzük fel együtt az erdő kincseit, értékeit! Az ötnapos tábor folyamán izgalmas kalandokban lehet részünk, rácsodálkozhatunk a természet szépségeire, sőt rálelhetünk a társainkban és önmagunkban rejlő kincsekre is.
Helyszín: Obornak, Nyitnikék Erdészeti Erdei Iskola és Erdei Szálló
Korosztály: 7-14 éves korig, fiúk-lányok
Szervező: Fűrné Kinsztler Anita
(infó: 30/474-7281, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A táborok ára: 26.000.- Ft/fő/turnus, teljes ellátással, szállással, programokkal.
Testvér-kedvezménnyel: 24.000.- Ft/fő/turnus.
A táborok létszáma: min.15, max. 25 fő
A táborok „ottalvósak”, de ha igény van rá (és a szülő megoldja a gyerkőc szállítását), akkor napközis rendszerben is működünk.

Jelentkezés/érdeklődés: a kiválasztott tábor szervezőjénél!

Mindenkit szeretettel,
 jó hangulattal,
sok-sok játékkal várunk!

No events