A hatályban lévő tűzgyújtási tilalmak elérhetőségei (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Az idei nyár meleg, száraz időjárási periódusaiban az ország egyes térségeinek erdeiben ismételten aktuális a tűzgyújtási tilalom. Az MgSzH Központ Erdészeti Igazgatóság a 2009. évi XXXVII. törvény 67. § (1) bekezdése alapján a Vidékfejlesztési Minisztérium, illetve a megyei MgSzH Erdészeti Igazgatóságok által elrendelt általános tűzgyújtási tilalomról, illetve a tilalom visszavonásáról szóló határozatok szövegét az MgSzH Sajtóiroda útján teszi közzé.
Emellett az elrendelésről, illetve visszavonásról szóló hatósági határozatok nyilvánosak, azok elérhetők az MgSzH hivatalos honlapján (www.mgszh.gov.hu) a „Hírek, közlemények” rovatban és az Erdészeti Igazgatóság, mint szakterület oldalán (http://www.mgszh.gov.hu/szakteruletek/szakteruletek/erdeszeti_igazgatosag).
A tűzgyújtási tilalommal érintett országrészek, megyék, térségek aktuális térképe folyamatosan elérhető az Erdészeti Igazgatóság hivatalos oldalán, a bal oldali menü tűzgyújtási tilalom térkép ablakában, valamint az „Erdőtűzvédelem” rovat „Tűzgyújtási tilalom térkép” menüpontjában:
http://www.mgszh.gov.hu/szakteruletek/szakteruletek/erdeszeti_igazgatosag/erdo_tuzvedelem/tuzgyujt_til_terkep
A megyei erdészeti igazgatóságok és a Vidékfejlesztési Minisztérium által kiadott és hatályban lévő határozatok szintén elérhetők az Erdészeti Igazgatóság oldalán, az „Erdőtűzvédelem” rovat „Tűzgyújtási tilalom határozatok” menüpontjában.
http://www.mgszh.gov.hu/szakteruletek/szakteruletek/erdeszeti_igazgatosag/erdo_tuzvedelem/tuzgyujt_til_hat



© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.