Költöznek a hivatalok (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
ImageVissza a földművelésügyi székházba
Az MgSzH Központ Erdészeti Igazgatóság és a Fővárosi és Pest Megyei MgSzH Erdészeti Igazgatósága tájékoztatja minden hivatalos partnerét, hogy mindkét hivatal költözése miatt 2009. április 23. (csütörtök) du. 16 órától leállít minden EKG-n történő elektronikus szolgáltatást (levelezés, ESZIR, hálózati hozzáférések WAN), ezen kívül megszűnik a vonalas telefonszolgáltatás is, valamennyi Erdészeti Igazgatóságon.

A központi számítógépterem költöztetésére pénteken kerül sor, a rendszerek újraindítását azonnal megkezdjük. A teljes szolgáltatási kört leghamarabb hétfőre tudjuk helyreállítani. A fent említett két erdészeti igazgatóságon kívül az elektronikus szolgáltatások már használhatóak lesznek.

Az MgSzH Központ és a Fővárosi és Pest Megyei MgSzH Erdészeti Igazgatóságának a telefonszolgáltatása azonban csak 2009. április 29-től (szerdától) lesz használható. A telefonszámok nem változnak meg, továbbra is az eddigi hívószámok használhatóak. (1/3743-200, ill. 1/3743-400)

Mivel rajtunk kívülálló okok miatt az időpont tolódhat (a megbízó és a vállalkozó is tőlünk független jogi személyek) a változás lehetősége fennáll, amelyről természetesen azonnal értesítést küldünk!

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.

Az új cím: Budapest, Kossuth tér 11. fszt. (FMV Székház)

MgSzH Központ Erdészeti Igazgatóság és a Fővárosi és Pest Megyei MgSzH Erdészeti Igazgatósága


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.