Turizmus Világnap Annafürdőn (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2011. szeptember 26. - Szeptember 27. a Turizmus Világnapja, melyre a lengyel-annafürdői Turisztikai és Természetismereti Központ is különleges rendezvénnyel készül. „Természetjárás, hagyomány és környezetvédelem” jelszóval erdei nyílt napot szervez a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt, melyre minden természetkedvelőt szeretettel várnak. Szeptember 27-én, kedden, 14.00-kor fogadják Lengyel-Annafürdőn a túravezetők az érdeklődőket. Interaktív természetismereti kiállítás, túra a Hunyor tanösvényen, vadaspark látogatása, biciklitúra, Szentkúti kunyhó-Ökoház megtekintése, népi építészet és környezetbarát technológiák bemutatása, kemencés langallósütés, gyógynövénytea, termelői méz és erdei gyümölcsök kóstolója várja a kirándulókat. Ezen nap délutánján a programok (túravezetés, biciklikölcsönzés, erdei büfé, parkolás) díjmentesen vehetők igénybe, előzetes bejelentkezés után. Információ, jelentkezés: 06/30/9470-898, 06/74/482-487, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szeptember 27. a Turizmus Világnapja, melynek alkalmából „Természetjárás, hagyomány és környezetvédelem” jelszóval erdei nyílt napot szervez a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt, melyre minden természetkedvelőt szeretettel várunk.

Helyszín: Lengyel-Annafürdő, Turisztikai és Természetismereti Központ (Tolna megye)
    GPS: 46.2317 / 18.2219

Időpont: Szeptember 27. (kedd), 14.00-kor fogadják a túravezetők az érdeklődőket.

Program:
Interaktív természetismereti kiállítás és játékok, az erdei iskola bemutatása
Természetismereti túra a Hunyor tanösvényen, vadaspark, pihenőtó érintésével (3 km)
Kerékpártúra a Tolnai-hegyháton, Annafürdő és Szentkúti kunyhó-Ökoház között (oda-vissza 12 km, kerékpárkölcsönzés helyszínen)
Szentkúti kunyhó-Ökoház megtekintése. Népi építészet, hagyományos életmód, ökogazdálkodás, környezetbarát technológiák és megújuló energiaforrások bemutatása.
Erdei büfé az ökoháznál: kemencés langallósütés, gyógynövénytea, termelői méz és erdei gyümölcsök kóstolója várja a kirándulókat.

Ezen nap délutánján a programok (túravezetés, biciklikölcsönzés, erdei büfé, parkolás) díjmentesen vehetők igénybe, előzetes bejelentkezés után.


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.