Quo vadis erdészeti oktatás? (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
ImageSZAKMAI FÓRUM ÉS ÁLLÁSBÖRZE SOPRONBAN
A Nyugat-magyarországi Egyetem Erdőmérnöki Kara „A BOLOGNAI FOLYAMAT ÉS A MUNKAERÕPIAC" címmel szakmai fórumot és állásbörzét rendez 2005. március 30-án (szerdán) délelőtt 10 órai kezdettel a soproni Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban.

A két szekcióban zajló tanácskozáson többek között megvitatják az erdészeti szak-, középfokú és felsőoktatás, valamint az oktatott szakok harmonizációját és az erdő-, a vadgazdálkodás és a természetvédelem munkaerőpiaci helyzetét.
A konferencián előadást tart az egyetem és a szakoktatási intézmények vezetőin kívül többek között Klemencsics András, az FVM Erdészeti Főosztály vezetője, Luzsi József, a Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetségének elnöke, Wisnovszky Károly, az Állami Erdészeti Szolgálat mb. főigazgatója, Hompasz Gyula, a Nyugat-Dunántúli Környezetvédelmi Felügyelőség igazgatója és dr. Kovács Mátyás, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Természetvédelmi Hivatal Birtokügyi és Agrárharmonizációs Főosztály vezetője.

 


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.