Öko-szemlélet a mindennapokban

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2012. november 12. - Buchert Eszter beszélgetéssorozata A nyitott beszélgetések során a témában jártas meghívott vendégekkel keresünk választ arra, hogy egy kis odafigyeléssel, néhány változtatással hogyan élhetjük környezettudatosabban, felelősebben mindennapjainkat, hogyan tehetjük „zöldebbé” otthonunkat.


A november 13-i beszélgetés vendége:
Dr. Hajnal Klára egyetemi adjunktus (PTE-TTK)

A Pécsi Tanárképző Főiskola földrajz-rajz szakán szerzett tanári diplomát 1976-ban, majd 1981-ben a szegedi József Attila Tudományegyetemen földrajz szakos középiskolai tanári oklevelet kapott. Ugyanott, 1986-ban doktorált természetföldrajzból. 2006-ban a PTE Földtudományok Doktoriskolában szerzett PhD fokozatot társadalomföldrajzból, a fenntartható fejlődés elméleti és gyakorlati témaköréből. A PTE-TTK Földrajzi Intézet Társadalomföldrajzi és Urbanisztikai Tanszéken egyetemi adjunktusként tanít.

Oktatási – kutatási területei: Globális világproblémák, Fenntartható fejlődés elmélete, A fenntartható turizmus, Településökológia/Fenntartható településfejlesztés, Globális környezeti problémák.

A beszélgetés 17.00 órakor kezdődik.

A beszélgetéseken való részvétel ingyenes.
Helyszín: Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság, Tettye Oktatási Központ.
Cím: 7625 Pécs, Tettye tér 8.
Információ: Telefon: 30/326-9459, 30/377-3388
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 www.ddnp.hu


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.