A 144. vándorgyűlés a Vértesben (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2013. április 18. – Az Országos Erdészeti Egyesület 144. Vándorgyűlésére 2013. július 12-13-án kerül sor a Vértesi Erdészeti és Faipari Zrt. körletében. A vándorgyűlésnek a Tatai Olimpiai Központ ad otthont, míg az ünnepi közgyűlésre a Tatabányai Jászai Mari Színházban kerül sor. Az OEE Helyi csoportja és a Vértesi Erdészeti és Faipari Zrt. valamennyi dolgozója számára kitüntető megtiszteltetés, hogy 41 év után újból helyszínt biztosíthatunk az egyesület idei legjelentősebb eseményének, és bemutathatjuk szakmai eredményeinket az ország többi erdejében tevékenykedő erdész kollégáinknak – fogalmazott Kocsis Mihály vezérigazgató.
A tervezett programokat a társaság hitvallásának jegyében, „Fenntartható megélhetés - Erdőgazdálkodás a szénbányászat után” rendezik meg. A Vértesbe és a Gerecsébe szervezett programok során a múlt felidézésével együtt kívánják bemutatni a Vértesi Erdészeti és Faipari Zrt. gazdálkodásának, térségi szerepvállalásának eredményeit és feladatait. A vándorgyűlésnek a Tatai Olimpiai Központ ad otthont, míg az ünnepi közgyűlésre a Tatabányai Jászai Mari Színházban kerül sor.
Idén a vándorgyűlést közvetlenül megelőzően rendezik meg az Év Erdésze versenyt. Ennek házigazdája a HM Budapest Erdőgazdaság Zrt. lesz, amely az idei vándorgyűlés partnere és segítő szervezője. A verseny eredményhirdetésére az ünnepi közgyűlésen kerül sor.


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.