InnoLignum SOPRON (oee.hu/ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Új névvel indul az erdészeti, faipari szakvásár
Az Országos Erdészeti Egyesület alapítója volt az egykori WOOD-TECH vásárnak és rendezvénysorozatnak, melyet az X-Meditor Kft. megvásárolt a Program Kft.-től a LIGNO-NOVUM faipari vásárral egyetemben.

Az egyesület álláspontja mindvégig az volt, hogy szívesen vesz részt az ezután Budapesten kétévente megrendezésre kerülő vásáron, amennyiben a feltételek megfelelnek számára.
Sopronban egy rendezvénycsarnok felépítését határozta el immár öt éve egy helyi szakmai csapat, melyben szintén helyet kapott egyesületünk. A város mindenkori vezetésével együttműködve igyekeztek minél több rendezvényt megszervezni, hiszen csak ekkor van realitása egy csarnok megépítésének és fenntartásának.
Ennek érdekében már harmadszor rendezik meg idén a Bútor Design vásárt, továbbá egy megújuló energiával foglalkozó kiállítást és nemzetközi konferenciát, melynek gazdája egyesületünk. Ugyancsak idén rendezik meg az innoLignum SOPRON Erdészeti, Faipari Szakvásárt és Rendezvénysorozatot.
Korábban INNOLIGNO néven szerepelt a vásár, melyet az X-Meditor Kft. a Szabadalmi Hivatalnál sikeresen megtámadott, így a hivatal felszólítását tudomásul véve a nevet nem használjuk a továbbiakban. Egyesületünk az együttműködés érdekében levélben kérte fel az X-Meditor Kft-t, hogy szíveskedjen megküldeni az egyesületünk által alapított WOOD-TECH vásár jogszerű megvásárlásának dokumentumait. Várjuk a választ, mely eddig nem érkezett meg, hogy mielőbb eredményesen rendezhessük az együttműködést.
Az egyesület által kiadott Erdészeti Lapok februári számában a már korábban leadott és megjelent InnoLigno vásárt beharangozó cikket a márciusi számban módosítjuk azzal, hogy a nevet a továbbiakban nem használjuk a Szabadalmai Hivatal felszólításának megfelelően.
A 2008. szeptember 11-13. között tartandó innoLignum SOPRON rendezvénysorozatot is a NYME Erdőmérnöki Kar 200 éves erdőmérnökképzést ünneplő rendezvényekhez kapcsolják. Ormos Balázs


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.