Ipoly Erdő Hegyi Félmaraton és Családi Futás

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Az erdőben futás - lassabb vagy épp gyorsabb tempóban suhanva a lombkoronák lehajló levelei között, élvezve a félárnyékok, árnyékok napközbeni hűvösét, a friss és üde levegő aktív beáramlását tüdőnkbe és vérkeringésünkbe, a terepviszonyok változatosságát és az erdei utak rugalmasságát a város aszfaltjával szemben - különleges élményt nyújt minden rendű és rangú, amatőr és profi sportolónak egyaránt.
Az Ipoly Erdő Zrt. hagyományt igyekezvén teremteni a sport-erdő-erdész eszmei megközelítés mentén , 2007 óta minden év augusztus utolsó előtti hétvégéjén megrendezi az Ipoly Erdő Börzsönyi Hegyi Félmaraton és Családi Futás elnevezésű programját. Az egyedi fizikai és szellemi élményt nyújtó sportrendezvény a tavalyi év után, 2008-ban augusztus 23-án, Diósjenőn kerül lebonyolításra.

A verseny részletes leírása, a nevezési lap, a verseny útvonalainak térképe és minden egyéb fontos információ az alábbi hivatkozásra kattintva, Társaságunk honlapján található meg!


http://www.ipolyerdo.hu/index.php?op=category&id=004008003


Társaságunk sok szeretettel várja Önt és kedves családját az erdő és az aktív mozgás, pihenés rendezvényén, a Börzsönyben!

Nagy László

© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.