2013. szeptember 10. - A Soponyán 2013. szeptember 7-én, 71 főzőcsapat részvételével megrendezett VII. Országos Vadgasztronómiai Fesztiválon több „műfajban” mérték össze tudásukat a versenyzők. A rendezvényre ellátogatók száma elérte a 5200 főt, ami a fesztivál egyre növekvő ismertségét és elismertségét jelzi.
A VII. Országos Vadgasztronómiai Fesztivál vadételfőző versenyének győztesei:
Abszolút győztes: EGERERDŐ ZRT
Szarvas ételek: 1. KÖZGÉP ZRT
2. Mecseki Zrt
3. Fejér Megyei Ügyvédi Kamara
Vaddisznó ételek: 1. EGERERDŐ ZRT
2. Zalaerdő Szakácsai
3. Északerdő Zrt
Őz ételek: 1. A MI ERDŐNK
2. Pálinkafőzők csapata
3. Táci Pálinkások
Muflon ételek: 1.BAKONYERDŐ Zrt
2.Preparátorok Baráti Tsa
3.Gulyáságyú csapat
A fesztivál megnyitója alkalmával fölavatott és megszentelt Szent Hubertusz szobrot Kanalas Sándor erdélyi (Szováta) szobrászművész készítette.
Az Országos Vadászkamara Aranyérmét Kisteleki Péter, a VADEX Mezőföldi Zrt közelmúltban nyugállományba vonult vezérigazgatója kapta.