Rally az angol tóvidék erdeiben (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A biztonság az első helyen
ImageAz angliai Lake District Nemzeti Parkban március 5-én sorra kerülő 29. Malcolm rallyn erre az időszakra több úthasználati jogot is felfüggesztenek. A verseny a Grizedale erdőben és annak környékén zajlik majd.

Több mint száz autó száll versenybe a Malcoim Wilson Rally 2005 elnevezésű megmérettetésen, ami a Grizedale Erdő együttes nyugati oldalán lévő erdei utakon és az Erdészeti Szolgálat területének Whinlatter és Wythop útjain kerül megrendezésre.
Ezért az összes gyalogösvényt, lovaglóutat és földutat lezárják a környéken és néhány északabbra fekvő erdő is zárva lesz a látogatók előtt az esemény idejére.
„Úgy érezzük komoly kockázatot jelentene, ha a lakosok élnének úthasználati jogukkal, amíg a rally tart. Van még bőven szép, kellemes ösvény és átjáró a területen, és a Nemzeti Park Hatóságának személyzete, az erdőőrök, valamint önkéntes rendezők is segítségükre lesznek a kirándulóknak, hogy elkerüljék a rally útvonalát, és ugyanakkor mégis élvezetes napot töltsenek a parkban – nyilatkozta Nick Thorne, az úthasználati jogok tanácsosa a Lake Distcrict Nemzeti Park részéről. – Sok más ösvény is van Coniston és Hawkshead via Tarn Hows és Hawkshead Hill között, és attól északra. A keleti oldal valamennyi útvonala járható marad, csak úgy, mint a Grizedale látványközpont.”
Azok számára, akik a rallyt szeretnék megnézni, autóparkolók lesznek kijelölve, kitáblázva, mint ahogy egyértelmű útmutatók jelzik majd a kirándulók elől lezárt szakaszokat, amiket a verseny után hamarosan megnyitnak.
A versenyről részletes info:
www.malcolmwilson.co.uk

 


© 2022 Forestpress. All Rights Reserved.