NYÍRERDŐ-Futás 2011 (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2011. március 27. - Szerencsére az időjárás is kegyeibe fogadta az idei NYÍRERDŐ Erdei futóverseny résztvevőit: a tavalyi fagypont körüli idő után most kellemes tavaszi idő várta a sportolni vágyókat. A megyeszékhelyen élők mellett sokan érkeztek például Bodaszőlőről és Hajdúböszörményből is. A versenyzők tíz, korcsoport szerinti kategóriában mérhették össze tudásukat, a NYÍRERDŐ-Futás 2011 méteres távját pedig bárki teljesíthette.

A szervezők (a NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt., a Hajdú-Bihar Megyei Atlétikai Szövetség és a Bihari Atléta Bírók Sportegyesülete) célja az volt, hogy mindenki figyelmét felhívják az egészséges életmódra, a környezet-tudatos magatartásra, az erdők védelmére.

A különböző versenytávokon 198 fő indult, a NYÍRERDŐ-futáson 251 rajtcédulát számoltak össze, azaz majdnem 450-en vettek részt a versenyen. Ott volt az indulók között az idén 80. születésnapját ünneplő Novák Ferenc, aki valamennyi korábbi erdei futóversenyen is részt vett. A sportember egy különdíjat vehetett át Juhász Lajostól, az erdőgazdaság vezérigazgató-helyettesétől. A tombolán különféle ajándéktárgyakat sorsoltak ki a szervezők.


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.