Börzsönyi Hegyi Félmaraton és Családi Nap

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
VI. Ipoly Erdő Börzsönyi Hegyi Félmaraton és Családi Nap Fuss az erdő rejtekén, suhanj a fák alatt!
Idén is átélheti a börzsönyi erdők mélyén, a fák lombsátra alatt versenyzés és megmérettetés egyedi erdei sport élményét!
2007 óta immár hatodik alkalommal állhatnak rajthoz azok a versenyzők, akik ellátogatva Diósjenőre, a Börzsöny páratlan szépségű tájain, változatos terepadottságok között, természetes erdőkben és jó minőségű erdei utakon vágnak neki a hegyi félmaraton távjának. A hagyományokhoz híven a kisebb távokra készülők se maradnak erdei sportélmények nélkül, hiszen a 7 km-es résztávon versenyezhetnek az idővel, sporttársaikkal és önmagukkal. A 3 km-es résztávon a legkisebbek is - akár családtagjaik kíséretében - szintén megízlelhetik az erdei sportolás ízét.
Idén, ahogy már a tavalyi versenyen is, a rajt és cél helyszíne a Börzsöny új túrabázisa a Diósjenői Erdei Szabadidőpark minden igényt kielégítő erdei látogatóközpontja lesz.
A verseny részletes kiírását és minden szükséges információt Eseménynaptárunkban a szövegkapcsolóra kattintva talál meg!
Sok szeretettel várjuk korábbi és leendő félmaraton versenyzőinket, a családokat, gyermekeket egész napos erdei futó rendezvényünkön!
Nagy László/Ipoly Erdő Zrt.


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.