Nyílt Magyar Erdészbajnokság – TIPO Kupa 2006 (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2006. április 29. és május 1. között rendezik a háromnapos nemzetközi tájfutó verseny és világranglista futam keretében a nyílt magyar erdészbajnokságot is. Megalakul az Országos Erdészeti Egyesület Erdei Sportok Szakosztálya.


A viadal rendezője a budapesti TIPO TKE. A háromnapos verseny szervező bizottságának elnöke Bogdány Miklós, titkára Miháczi Zoltán.
A verseny védnökei az EGERERDÕ Rt. és annak Bátonyterenyei és Parádfürdői Erdészete, valamint Parádsasvár és Szuha község önkormányzata, továbbá a Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft. – tájékoztatta ForestPress-t Urbán Imre.
A verseny 3 fordulós nappali, egyéni rangsoroló verseny. Az 1. fordulót középtávon, míg a 2.-at normáltávon rendezik. A záró harmadik futam vadászrajtos, nem rangsoroló.
A rendezők szerint a terep jellegzetes mátrai, jól futható erdő, jelentős szintkülönbségekkel.
A nevezés fizetési kötelezettséggel jár, a gyermekek versenye ingyenes. Minden kategória 1-3. helyezettje tárgyjutalomban részesül.
A verseny terepén (Parádsasvár-Mátraalmás-Szuha) 2006. február 1-től terepletiltás van érvényben, a verseny végéig mindennemű tájfutó tevékenység csak a rendezők tudtával és beleegyezésével történhet. Időmérésre a SPORTident elektronikus rendszert használják.
2006. április 29-én 17 órakor tartják az OEE Erdei Sportok Szakosztály alakuló ülését Mátraalmáson, a faluházban.

 


 


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.