Kutyatámadás miatt nem viszik ki a leveleket (Bors/alfahir.hu)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2013. február 22. - Nem jutnak el a levelek a címzetthez az angliai Salfordban, miután egy kutyatámadás miatt a postások nem hajlandók levelet kézbesíteni a környéken. A lakók caplathatnak el a postára. Az angol Királyi Posta kilencven lakót értesített Salford egyik körzetében, hogy egy darabig ne is várjanak semmilyen küldeményt az otthonukba, mert az alkalmazottaik egészsége és biztonsága érdekében nem küldenek postást a környékre.

A helyieknek most több mint hat kilométert kell kutyagolniuk, hogy átvehessék a leveleiket, számolt be a Daily Mail.

Mindezt azért, mert a környéken egy kutya rátámadt két postásra, akik annyira megrémültek, hogy többé nem hajlandók arra menni. Bár az őrjöngő állat nem harapta meg őket, a postások csak a táskájukkal tudták megvédeni magukat, amiben kár is esett.

A bűnös egy Jarvis nevű eb, aki a szomszédok elmondása szerint egyáltalán nem veszélyes. „Nagyon jó fej kutya, sokszor kiszalad az utcára vagy a parkba, de soha nem bántott senkit. Egyszerűen csak utálja a postásokat” - védte meg az állatot egyikük.

A levélhordókat ez valószínűleg nem nyugtatta meg.

Különösen, hogy kiderült: a postásokkal nem szimpatizáló kutya egyszer már egy villanyszerelőt is halálra rémített: a pasas a köztéri világítást szerelte, és kénytelen volt egy órát ülni a pózna tetején, miután a vicsorgó eb ott ugrált alatta.




© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.