XI. Kárpát-medencei Kisvasúti Találkozó

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

MEGHÍVÓ!
Tisztelt Hölgyem, Uram!
      A Magyar Közlekedési Közművelődésért Alapítvány tisztelettel meghívja Önt a Kárpát-medence kisvasútjainak népszerűsítése, valamint a közös kommunikáció, gazdaságos működtetés összehangolása érdekében szervezett
XI. Kárpát-medencei Kisvasúti Találkozóra.

Időpont: 2005. február 2. szerda, 10:30
Helyszín: Magyar Vasúttörténeti Park 1142 Budapest, Tatai út 95.*
Regisztráció: 10:00-10:30 a Vasúttörténeti Parkban
      Az összejövetelre meghívtuk a Kisvasutak Napjai programsorozatban résztvevő, és számos határon túli és európai kisvasút vezetőjét, a minisztériumok, felügyeleti szervek, valamint az érintett kérdéshez kapcsolódó társadalmi szervezetek, alapítványok vezetőit, képviselőit.
      A kisvasutak képviselőit felkérjük, hogy 5 perces hozzászólások keretében szíveskedjenek ismertetni kisvasútjuk elmúlt évi eredményeit, problémáit, ill. 2005. évi terveiket. Továbbá kérjük, hogy a Találkozóra lehetőleg állítsák össze, és a regisztrációnál adják le 2005. évi Kisvasúti Napjuk programtervezetét, valamint a megrendezésre kerülő, közérdeklődésre számot tartó rendezvényeik listáját és programtervét az érdeklődő közönség időbeni tájékoztatása végett.
Kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze a
+36 (30) 510-1100-ás, vagy a +36 (1) 252-4013-as telefonszámon január 28-ig!


Tisztelettel:

Budapest, 2005. január 15.


 Fekete Gábor Gáspár János
 elnök               ügyv. ig.
 sk.                        sk.



*A Vasúttörténeti Park legcélszerűbben a Keleti pályaudvartól induló 30-as autóbusszal közelíthető meg, melyről a Rokolya utcai megállónál kell leszállni.

 

 

 

 


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.