"TISZAVIRÁG" környezet és természetvédelmi vetélkedő

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Egyesületünk - Környezet-és Természetvédők Csongrád Városi Egyesülete 6640 Csongrád, Pf.:123 (Szentesi út 1.) - 2012.évben 12. alkalommal megrendezi meg a "TISZAVIRÁG" környezet és természetvédelmi vetélkedőt
február 01-én. (A Tisza Élővilágának  Emléknapja, valamint a Vizes Élőhelyek Világnapja alkalmából). A vetélkedőt - amelybe bevonjuk Csongrád város 4 és a környező kistérség (Bokros, Felgyő, Csanytelek, Tömörkény) általános iskoláinak 3-4.osztályos tanulóit -  az Ének-Zenei Általános Iskolával (Ökoiskola)
közösen rendezzük.
Április hónapban a Föld Napja alkalmából a Dél-Alföld általános iskolái   5-8.osztályos tanulói részére "Föld- Víz- Levegő"  környezetvédelmi vetélkedőt szervezünk.

A fenti két vetélkedőn egyik kiemelt téma, feladat az év madarai és az év fája. A tiszavirág vetélkedőn feladatként szerepel az erdő élővilága is.

A két vetélkedőn összesen 75 tanuló és 25 pedagógus vesz részt.

Tisztelettel kérem Önöket, hogy amennyiben lehetséges szíveskedjenek a vetélkedőn résztvevő versenyző tanulók és a felkészítő pedagógusok jutalmazása és ismereteik bővítése céljából ingyenes kiadványokat, környezeti nevelési szórólapokat küldeni postán a címünkre (Környezet-és Természetvédők Csongrád Városi
Egyesülete 6641 Csongrád, Pf.:123, Szentesi út 1.)
 
Az oktatási szórólapok mellett a gyerekek által kedvelt matricákat, könyvjelzőket, posztereket, kártyanaptárakat, képeslapokat (év fájáról, vagy az év madaráról, erdőkről, az erdők élővilágáról) is köszönettel fogadjuk.
  Programjaink támogatását előre is köszönöm.

Tisztelettel: Deák József elnök, oktatóközpont-vezető

KÖRNYEZET - ÉS TERMÉSZETVÉDŐK

CSONGRÁD VÁROSI EGYESÜLETE

6640 Csongrád, Szentesi út 1.

Telefon / fax : 63 /481-033

Mobil:06-30/6327-275

Levelezési cím: 6641 Csongrád, Pf.: 123.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.