Látogatás a 35 éves Bükki Nemzeti Parkban

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

MEGHÍVÓ

Folytatódik a nemzeti parkok népszerűsítése

Dr. Fazekas Sándor
vidékfejlesztési miniszter
és
Dr. Illés Zoltán
környezetügyért felelős államtitkár
a 35 éves Bükki Nemzeti Parkba látogat.
Időpont: 2012. február 10. (péntek), 14:30
Helyszín: Csipkéskút, Állami Ménesgazdaság – csikónevelő telep

Téma: Második állomásához érkezik a nemzeti parkokat népszerűsítő rendezvénysorozat, ezúttal a 35 éves fennállását ünneplő Bükki Nemzeti Park Igazgatósághoz látogat Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter és Illés Zoltán környezetügyért felelős államtitkár. A tárca vezetőinek célja, hogy népszerűsítsék hazánk természeti értékeit, és felhívják a figyelmet a nemzeti parkok különleges szerepére.

A vidékfejlesztési miniszter megtekinti az Állami Ménesgazdaság csikónevelő telepét, majd a természetvédelmi oltalom alatt álló szomolyai kaptárköveket.

A programra kisbusz indul a Vidékfejlesztési Minisztérium épülete elől (Budapest, Kossuth Lajos tér 11.). Kérjük, hogy részvételi szándékát telefonos elérhetőségével együtt szerdáig jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A sajtó előzetesen bejelentkezett képviselőit a BNPI munkatársai február 10-én 13.45-14.00 között várják a bánkúti parkolóban, és segítenek eljutni a csipkéskúti csikónevelő telepre.

Budapest, 2012. február 7.                                           VM Sajtóiroda, tel: 795-2137



© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.