A Magyar Természetvédők Szövetségének bio-sajtóreggelije

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
MEGHÍVÓ

Hogyan lehetséges a válság enyhítése a biológiai sokféleség megőrzésével?
A Magyar Természetvédők Szövetségének bio-sajtóreggelije

Időpont: 2012. április 18. szerda, 10 -11 óra
Helyszín: Moha Kávézó és Galéria, XI. kerület, Bartók Béla út 11-13. A világ vezetői mára felismerték, hogy az ökológiai, gazdasági és szociális válság egymásból táplálkozik. A Föld Napjához közeledve különösen aktuális, hogy figyelmet kapjanak olyan új, átfogó kezdeményezések, mint a Magyar Természetvédők Szövetsége által - a Svájci-Magyar Együttműködési Program keretében - most indított projekt. A sajtóreggelin bemutatjuk, hogy a biológiai sokféleség megőrzése hogyan járul hozzá a válság enyhítéséhez és jó példaként ismertetünk egy svájci-magyar együttműködést.

Előadók és témák:
- Vida Gábor, akadémikus: Drámai jelzések az előttünk álló kihívásokról
- Schmuck Erzsébet, társelnök, Magyar Természetvédők Szövetsége, az NFFT volt titkára: A természetvédelem és a gazdasági érdekek összefüggéseinek új megközelítései; együttműködés svájci civil szervezetekkel a biológiai sokféleség megőrzéséért
- Bertrand Sansonnens, nemzetközi koordinátor, Pro Natura (Svájc): A svájci kormány és civil társadalom munkája a természeti értékek megőrzéséért (tolmácsolva)

A sajtóreggelin magyar bio-gazdaságokból származó finomságokkal várjuk az érdeklődőket.
Részvételi szándékát kérjük jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.