Az EGERERDŐ Zrt. „Minden, ami fa!” címmel fotópályázatot hirdet

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
A pályázat célja a fák és a feldolgozott faanyag fontosságának, sokszínűségének, hangulatának a fotográfia eszközeivel történő megörökítése. 1. Nevezés
A pályázat zárt*. Általános iskola felső tagozatos és középiskolás tanulók (5-12. évfolyam) köréből várjuk a pályaműveket. A fotók bármilyen korú és fajú fáról készülhetnek, valamint feldolgozásra váró, félkész vagy kész faáruról, faanyagról.
A fényképeket kizárólag digitális formában az alábbi e-mail címre kérjük beküldeni, a nevezési lappal együtt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Egy pályázó maximum három művel nevezhet.
A pályaműveket az EGERERDŐ Zrt. a kiírás napjától folyamatosan befogadja, 2012. augusztus 15-ig.
A beküldött fényképek – a fotópályázat céljából létrehozott galériákban – folyamatosan láthatóak lesznek az EGERERDŐ Zrt. facebook oldalán, a www.facebook.hu/egererdo oldalon.
A pályamunkákat az EGERERDŐ Zrt. által felkért szakmai zsűri bírálja el a pályázat beküldési határidejét követően.
A pályázat eredményhirdetése 2012. szeptember 4-én, a II. Erdészeti nyílt nap megnyitóján lesz.
A zsűri „Erdeink” és „Örök értékünk a fa” kategóriában három-három díjat ítél oda a legjobb pályaművek alkotóinak.
A fotók elbírálását és a díjak odaítélését neves fotóművészekből és erdész szakemberekből álló szakmai zsűri végzi. A képek megítélésénél a zsűri számára elsőrendű szempont a kiíró szándéka szerinti legmagasabb színvonalú művek kiválasztása.
A zsűri az egyedi ötletet, a látásmódot és az újszerűséget díjazza.
A pályamunkák közül mindkét kategóriában a Közönségdíjat az az alkotás érdemli ki, amelyik 2012. augusztus 31-én 20:00-ig a legtöbb „lájk”-ot kapja.
2. Nyeremények:
Az első helyezett: Családi belépő a Szalajka-völgybe, mely tartalma: 4 fő részére menettérti jegy a Szilvásváradi Állami Erdei Vasútra, 4 db belépő a Zilahy Aladár Erdészeti Múzeumba és a szilvásváradi Kalandparkba, 10.000 Ft,- értékű étkezési lehetőség a Villa Negra Étteremben, valamint egy ajándékcsomag és egy éves előfizetés a „Mi erdőnk” című lapra.
A második helyezett: Családi belépő (4 fő részére) egy szabadon választható erdei vasúti programra 2013. december 31-ig, valamint egy ajándékcsomag és egy éves előfizetés a „Mi erdőnk” című lapra.
A harmadik helyezett: Egy ajándékcsomag és egy éves előfizetés a „Mi erdőnk” című lapra.
Közönségdíj: Családi belépő (4 fő részére) egy szabadon választható erdei vasúti programra 2013. december 31-ig, valamint ajándékcsomag és egy éves előfizetés a „Mi erdőnk”című lapra.
A nyerteseket postán és e-mailben értesítjük ki.
3. Pályázati feltételek:
A pályázaton minden nevező maximum három saját készítésű digitális vagy digitalizált fotóval indulhat, melynek:
- fájl típusa: JPEG,
- mérete: hosszabbik oldal, fekvő kép esetén minimum 1400 pixel, álló kép esetén minimum 1000 pixel; maximális méret: fekvő képnél hosszabbik oldal 2560 pixel, álló kép esetén 1900 pixel; maximum 3MB.
Valamennyi pályázat a nevezési lappal együtt érvényes, amelyen fel kell tüntetni:
- a pályázó nevét, elérhetőségeit (postacím, e-mail, telefon),
- a kép készítésének idejét,
- a kép készítésének helyét.
Minden díjazott alkotás esetében, az eredményhirdetést követően az EGERERDŐ Zrt. bekéri az adott kép nagyfelbontású, magas minőségű, eredeti változatát.
A beküldött képeket nem lehet manipulálni. A kép egyes részleteinek módosítása nem megengedett.
4. Szerzői jogok
A pályázaton résztvevők a nevezési lap és a pályamű(vek) beküldésével automatikusan elfogadják a kiírás feltételeit, és egyben hozzájárulnak ahhoz, hogy a kép(ek)et az EGERERDŐ Zrt. külön díjazás nélkül használhassa marketingtevékenysége során – a szerző nevének feltüntetése mellett.
A pályázó a kép beküldésével kijelenti, hogy a kép(ek)et ő készítette, és rendelkezik a közlés jogával.
A pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott kép(ek) elkészítésével és nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót, a szerzőt terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.
Az EGERERDŐ Zrt. fenntartja a jogot a pályázati feltételeknek nem megfelelő minőségű és/vagy tartalmú képek közlésétől, a www.facebook.hu/egererdo honlapon történő szerepeltetéstől való eltekintésre.
További információ kérhető:
Telefonon: +36 36/801-548
E-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
* A fotópályázaton nem vehetnek részt az EGERERDŐ Zrt. dolgozói, valamint hozzátartozóik (gyermek, örökbefogadott, mostoha és nevelt gyermek, unoka).
** EGERERDŐ Zrt. működési területe: Heves megye teljes területe, Nógrád megyében Jobbágyi, Pásztó, Szurdokpüspöki, Tar, Bátonyterenye, Cered, Dorogháza, Kazár, Mátramindszent, Mátranovák, Mátraterenye, Nemti, Szilaspogony, Szuha és Zabar, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Bogács, Bükkzsérc, Cserépfalu, Cserépváralja, Szomolya, Tard, Arló, Borsodnádasd, Borsodszentgyörgy, Bükkmogyorósd, Csernely, Csokvaomány, Domaháza, Hangony, Járdánháza, Királd, Ózd és Sajónémeti községek.



© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.