A Kámoni Arborétum jubileumai

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Tisztelt Szerkesztő és Újságíró Kollégák!

Ősszel a színpompás és termésekben gazdag Kámoni Arborétum a szombathelyiek és a turisták kedvelt célpontja. 2013-ban a természeti élmények mellett egy gazdag programsorozattal, köztük ingyenes rendezvényekkel is várjuk a vendégeket, ugyanis több jubileumot is ünneplünk: 120 éves a Kámoni Arborétum és éppen 70 éve gondozza,
fejleszti az Erdészeti Tudományos Intézet. 2013. szeptember 17-én, kedden délután 14.00-kor szeretnénk a sajtó képviselőit és rajtuk keresztül az érdeklődőket tájékoztatni a jubileumi rendezvénysorozat eseményeiről, és előzetesen az ennek keretében bemutatásra kerülő új könyvről, mely szintén rendkívüli esemény, ugyanis majd 50 éve jelent meg utoljára könyv a Kámoni Arborétumról.


A sajtótájékoztató helyszíne a Kámoni Arborétum és Ökoturisztikai Központ (Szombately, Szent Imre herceg u. 84/b.), jó időben a szabadban, rossz időben az ökoturisztikai központban.

Érdeklődésüket és részvételüket előre is köszönjük. Szeretettel várjuk Önöket egy kis ebéd utáni kávéval, aprósüteménnyel is.

Üdvözlettel

Szendi Zsuzsa


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.