MEGHÍVÓ

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Jöjjön el a PROGIS-hoz, az IT új előnyeinek ismertetésére
nemzetközi PROGIS konferencia 2004
?IT Vidéken? (2004. szeptember 22-24)

A PROGIS ez évi konferenciáját ?International Conference 2004 ? címmel ismét Ausztriában, a szépséges karintiai Woerthersee-nél tartja. Szeretnénk, ha elfogadná szívélyes részvételi meghívásunkat. Tekintse meg az új technológiákat, gyűjtsön új ötleteket, beszélgessen a többi résztvevővel, s vigyen haza sok hasznosíthatót magával!
Sok új IT-kihívást jelent a 10 új ország csatlakozása az Európai közösséghez valamint az új EU (uniós) jogi szabályozás. Azok lesznek a nyertesek, akik alkalmazzák a jóváhagyott koncepciókat, akik eléggé előrelátóak ahhoz, hogy elősegítsék a további fejlődést, ami automatikusan saját profitjuk/hasznuk növekedésével jár majd.
Ezzel a konferenciával a PROGIS össze szeretné hozni a megfelelő szervezeteket, partnereket és ügyfeleket, abból a célból, hogy a jogi feltételekhez kapcsolódó kérdésekre válaszokat adjon, megoldási lehetőségeket mutasson, megossza az Európa számos országából érkező felhasználók tapasztalatait.
A tavalyi konferenciánk után, melyre 150 részvevő jött el 15 országból, sok partnerünket tudtuk meggyőzni arról, hogy a jó úton haladva, keressenek még további innovatív gondolkodású partnereket, akik az IT- és különösen PROGIS alapú termékeket országaik vidéki részeire mindenfelé eljuttatják. Mezőgazdák, erdőgazdálkodók, polgármesterek, közmű szakemberek, erdő- és mezőgazdasági szövetkezetek valamint közhasznú társaságok időközben már intenzíven alkalmazzák/használják a PROGIS termékeit vagy termékskálánk komponenseit.
Érdekli, hogyan kaphatna választ kérdéseire, láthatna gyakorlati példákat, s tanulhatna saját javára?
Ha igen, kérjük vegyen részt a soron következő PROGIS konferencián! Címe: "IT in Rural Areas"
Várjuk, hogy üdvözölhessük!
További információhoz látogasson el a:
www.progis.com

PROGIS Software AG
Postgasse 6, A-9500 Villach, Ausztria
www.progris.com

<<Vissza


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.