Újra pöfög a Rezét gőzös a Gemenci Erdei Vasút Napján (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Image
2013. szeptember 17. - A Gemenc Zrt. élményt ígérő programokkal várja a kisvasút rajongóit szeptember 21-én A Gemenc Zrt. Ökoturisztikai Központjában, Pörbölyön 2013. szeptember 21-én színes, különleges programokkal várják a kisvasút szerelmeseit, mindazokat, akik szeretnék megünnepelni a Gemenci Erdei Vasút napját. Kézihajtányozáson, vasútmodell-kiállításon, kézműves foglalkozásokon, erdészeti és vadászati kiállításon, fotókiállításon, lovasfogattal történő kiránduláson vehetnek részt az érdeklődők. A vasútbarátok nagy örömére újból szolgálatba áll a Rezét gőzös is. A rendezvény belépője tetszőleges mennyiségű utazásra, kézihajtányozásra, a kiállítások megtekintésére, és a kézműves foglalkozások igénybevételére jogosít.
Ezen a napon a Gemenci Erdei Vasút szerelvényein Pörböly és Malomtelelő között csak a rendezvény belépőjével lehet utazni.
A kisvasút napján a gemenci tájegység ízeivel is megismerkedhetnek az ünnepelni vágyók, hiszen langalló-, mézkóstoló és mézvásár, valamint gurovicai borok és pálinkák várják az érdeklődőket.

Részletes program 9:00-tól
Újra szolgálatban a Rezét gőzös
Kézműves foglalkozások – fajáték készítés, gyöngyfűzés, szövés, fakorong festés
Vasútmodellek – érdekességek „A pécsi gyors” vasútmodellező klub műhelyéből
Gemenc ízei – mézkóstoló és mézvásár, langalló kóstoló, gurovicai borok és pálinkák
Gemenc – Azért a víz az úr! – fotókiállítás az árvíz idején készült képekből
Erdészeti és vadászati kiállítás
Erdei kirándulás lovasfogattal
Vadászat szimulátor
Kézihajtányozás





© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.