Felhívás Győr-Moson-Sopron megyei általános iskolai osztályok részére

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2011. szeptember 7. - „Te mit látsz az erdőben?” Az Erdők Nemzetközi Éve alkalmából a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. alkotópályázatot hirdet Győr-Moson-Sopron megye általános iskolai osztályai számára. A pályaműveknek az erdőben fellelhető természetes anyagokból kell állnia, segédeszközként papír, ragasztó, cérna és íróeszköz használható. Az alkotások témájával szemben az egyedüli megkötés, hogy az erdőhöz kapcsolódjon; alapterülete pedig legfeljebb A/3 nagyságú (297 x 420 mm) lehet.

A bírálat során a tartalmat, esztétikát és kreativitást egyaránt mérlegeljük. Az alsó (1-4. o.) és felső (5-8. o.) tagozatos munkákat külön értékeljük és díjazzuk. A pályázatokat október 17-21. között várjuk az erdőgazdaság központi címére (9023 Győr, Corvin u. 9.). Az első három helyezett osztály ingyenes erdei iskolai programon vehet részt a Ravazdi Erdei Iskolánkban:

I. hely – 3 napos erdei iskolai program
II. hely – 2 napos erdei iskolai program
III. hely – 1 napos erdei iskolai program

A legjobb pályamunkákat november 7-9. között kiállítjuk a győri Árkád üzletközpontban, a Kisalföldi Erdőgazdaság rendezvényén. A pályázati felhívás a www.kaeg.hu címen elérhető. Érdeklődni munkaidőben a 96/529-462 telefonszámon Iványi Ákos kollégánknál lehet.



© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.