Kisállat- és növénybörze a Petőfi Csarnokban (EseményMenedzser.hu)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Bálint napon már hagyományosan rendezik meg a Petőfi Csarnokban a kisállatok börzéjét, ahol látnivalóban nincs hiány, hiszen nemcsak gyönyörködhetnek a látogatók a kedvencekben, hanem vásárolhatnak is. A közkedvelt háziállatok mellett extrém élőlények: kígyók, pókok, terráriumi rágcsálók; valamint gyönyörű növények, kaktuszok jelentik a kínálatot. A hagyományoktól eltérően ezen a kiállításon a madárinfluenza veszélye miatt madarak csak korlátozott számban lesznek.

A szervezők soha nem feledkeznek meg az árva, elhagyott állatokról sem. Így ezen a két napon remélhetőleg nagyon sok cica és kutyus talál majd szerető gazdára. A Kisállat Menhely, a Fehér Kereszt, a Rex Kutyaotthon Alapítvány, mind-mind elhozza árva állatait. Az állattartókat és az esetleges új gazdikat ingyenes állatorvosi tanácsadó segíti. Természetesen beszerezhetők az állattartáshoz szükséges eszközök, eledelek (a madaraknak is!). Minden gyerekjegy mellé meglepetés ajándékot kapnak a kis látogatók!
Bővebb információ: Kovács Adrienne: 30/ 655-8859
Fodor Péter 30/ 200-0516
Cím:
1146 Budapest, Zichy Mihály út 14.
Telefon: 363-3730 Fax: 363-3729
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.