A bazsarózsákon túl - Nsz / Indy komment (Indymedia)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

2005. január 18.
Megnyitom a NOL-t, egy régi cikket keresek, erre egy bazi nagy zengo.freeweb-es kép lök arcba, áll mosolyogva a tavalyi fagyban Anna (Zöld Fiatalok) és a többi elszánt zengülő a barrikádon. Már történelem. De, hogy kerül ez ide? Mi van, hányadikát írunk? Ja, nem! Hanem végre megjelent Schiffer doktor Zengős cikke a Népszabadságban!

Schiffer az elmúlt napokban kavart nagy vihart egy tv szereplésével, ahol a Kancellária szócsöveként emlékezett meg az általa hosszú évekig előfizetett és olvasott MaNcs-ról. A MaNcs, ami pár éve tudatosan elkötelezte magát a zöld tematika mellett, és szépen jönnek is a cikkek, valahogy Zengő ügyben messzire kavarodott. Bundula István munkatársuk többször írt a Zengő-ügyről, utoljára az ügyben élet-halál harcot vívó zöldeket nettó pr név-reklámozással vádolta meg. A leszócsövezős beszólásra természetesen örömmel ráharapott a - Schiffertől amúgy fényévekre álló - vérjobbos fórumozgatósok hada. Bojtár B, aki most újította meg a dizájnját a MaNcs-nak, természetesen nem volt túl boldog. Az indymedia.hu reméli, nem fog Bojtár B-re hatni a kritika és tovább romlik a MaNcs, nem fog írni globkrit témákról, max. hülye antiglobalistáknak bélyegezve az alterglobokat, és az indy csillaga tovább emelkedhet konkurencia hiányában! : )
Az ominózus Népszabadság Fórum rovatban ott virít Schiffer cikke fölött Kovács Gyula nyugalmazott alezredes cikke is egy nem túl lokátorbartá Marabu rajzzal. Kovácsot csak ínyenceknek merjük ajánlani, ő írta anno, szintén Zengő-ügyben Az agykárosító radar címmel feledhetetlen opusát leökoterroristázva a közhasznú egyesületekben tevékenykedő zöldeket, pár héttel a beszláni túszdráma után.
Kovács annak idején szerette védett területen meneteltetni a katonáit, ma meg annyit publikál a Népszabadság Fórum rovatában, amennyit TGM se kapna. Ja, és természetesen a Zengő védelme Kovács agyában csupán jobboldali hecckampány. Jó olvasgatást!

 


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.