Hogyan készül? Megmutatjuk! (OzoneNetwork)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Image
2012. december 4. - Az OzoneNetwork tévécsatorna december 8-án új, Hogyan készül? Megmutatjuk! című saját gyártású ismeretterjesztő sorozatot indít.  Gyetván Csaba műsorvezetésével a nézők főként Magyarországon előállított termékek gyártási folyamatainak részleteibe nyerhetnek bepillantást.
Image
Az OzoneNetwork TV saját gyártású ismeretterjesztő sorozatának egyes részeiben mindennapi használati tárgyak, élelmiszerek előállításának folyamatát ismerhetjük meg. A gyárlátogatás adta élményt kiegészítjük érdekes részletekkel a technológiai folyamatokról, új információkkal gazdagodhatunk főként Magyarországon előállított termékekről. A-tól Z-ig, azaz autótól a zabpehelyig, a focilabdától a sörig, a szaloncukortól a szalvétáig egy képzeletbeli szupermarket teljes kínálata sorra kerül idővel.

Azt mondják a jelenkor embere már teljesen rá van utalva az őt körülvevő dolgokra. Autóba ül, ha el akar menni valahova,  a villanyt kapcsol, ha sötét van, zsebkendőt vesz elő, ha ki akarja fújni az orrát, a közlekedési táblák pedig útbaigazítják, ha eltéved. Ha pedig focizni indul, hóna alá csapja a bőrlabdát. De az ételek-italok is készen hevernek körülöttünk. Ha éhesek vagyunk eszünk egy csokit,  este iszunk egy sört, ha koccintani akarunk, kibontunk egy pezsgőt. A felsorolt tárgyak, eszközök, élelmiszereket anélkül használjuk, fogyasztjuk rendszeresen, hogy tudnánk, hogyan készülnek. A műsor ezt a hiányt pótolja, utánajárunk, hol és hogyan születnek alapvető dolgaink.  A Hogyan készül? Megmutatjuk! több puszta gyárlátogatásnál és technológia-ismertetésnél. Kiváló mesteremberekkel, hihetetlen titkokkal és a termékekhez kapcsolódó plusz információkkal, érdekességekkel találkozhat a néző, és a túra során természetesen bemutatjuk a gyárak, üzemek és műhelyek mindennapi életét is. A lényeg azonban mégiscsak az: pontról pontra, lépésről lépésre megismerhetjük egy-egy termék életútját, avagy: Hogyan készül? Megmutatjuk!

Life. hu interjú Gyetván Csabával:
http://www.life.hu/sztarszerzok/20121201-gyetvan-csaba-a-borodet-viszed-vasarra.html

Műsorajánló
Videa link:
http://videa.hu/videok/tudomany-technika/hogyan-keszul-megmutatjuk-generic-promo-keszult-network-ozone-JOQUbEEET0NlMiRb

Youtube link:
http://www.youtube.com/watch?v=iaCSiaRIwiw&feature=plcp


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.