Lélegzetelállító kihívások az OzoneNetwork tévén (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2013. július 13. -  Nem akármire vállalkozott 16 ország atlétája.
Úgy döntöttek, hogy az Antarktiszon teljesítik a maratoni távot. Egy olyan kontinensen, ahol a hőmérséklet mínusz 30 fok alá süllyed és nem ritkák a 100 km/órás széllökések sem. Hogy pontosan mi vezérelte őket, és hogy sikerül-e a futóknak teljesíteni a kihívást, az kiderül július 13-án, szombaton, az OzoneNetwork legújabb, „Extrém bolygó” című sorozatának első részéből.
Brazíliai újságírók egy csoportja négy kontinensen vett részt különféle, lélegzetelállító kihívásokban. Nem mindennapi kalandjaikat most az OzoneNetwork tévén is megnézhetik. A legújabb, „Extrém bolygó” című sorozat első részében az Antarktiszra látogattak el. A legjegesebb kontinensen 16 ország atlétája próbálja meg lefutni a maratoni távot. Mi vezérelheti ezeket a sportembereket, hogy ilyen körülmények között mérjék össze erejüket? Egyebek mellett az is kiderül szombaton, az Extrém bolygó első epizódjából. A többi rész is tartogat különleges izgalmakat. Az OzoneNetwork legújabb sorozatában a bahamai szigetvilág legveszélyesebb alagútjaiba is elkalauzoljuk a nézőket. A víz alatti kincsek útvesztőin keresztül vezető utazás egyszerre fantasztikus és félelmetes érzés: egy rossz lépés akár végzetes is lehet. Az Andokban sem vár könnyebb feladat hőseinkre. A varázslatos lejtőkön arra vállalkoznak, hogy bejárják az elhíresült útvonalat, melyet két – repülőgép-szerencsétlenséget túlélt – rögbi játékos tett meg még 39 évvel ezelőtt. Nem kisebb a kihívás Norvégiában sem, amikor az Aurora Borealis beteríti az eget. A világ egyik legritkább és legcsodálatosabb jelensége alatt a medvék, a csalóka ösvények és viharok csak néhány azok közül a vészforrások közül, melyekkel szembe kell nézni, ha az ember részesülni szeretne ebből a csodából. Az első utazásban szombaton este 8 órakor az OzoneNetwork tévén vehet részt. A négy részes „Extrém bolygó” című sorozat többi epizódja vasárnap ugyanebben az időpontban egymás után kerül a képernyőre.
Magyarország egyetlen ökocsatornája ismét egy különleges sorozattal lepi meg a nézőit. Az OzoneNetwork TV már 1.8 millió háztartásban nézhető.


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.