Fatolvajok verték halálra (RTL Klub Híradó)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2006. december 9.
Brutális gyilkosság Miskolcon
Brutálisan összevertek egy 58 éves férfit Miskolcon, aki éppen a hétvégi telkéről tartott hazafelé. A telektulajdonos miután észrevette, hogy a környéken lopják a fákat, szóváltásba keveredett a fatolvajokkal, akik aztán jól megverték a férfit. Másnap újra visszatértek a tolvajok, és akkor szó szerint agyonverték a tulajdonost.

Az áldozat az út közepén feküdt, eszméletlenül, amikor szomszédja rátalált. Veres Ferenc szerint ilyen brutális dolog még nem történt a környéken, de gyakran előfordul, hogy feltörik a hétvégi házakat vagy lopják a fákat. A bűncselekménnyel egy gyűjtögetéssel foglalkozó család férfi tagjait gyanúsítja a rendőrség.
„A kihallgatáskor az idősebb 43 éves férfi elismerte, hogy szóváltásba került a kórházi kezelésre szorult férfivel, akit bántalmazott, a férfi ütlegelésébe a családtagok is bekapcsolódtak” – mondta Kompoltiné Jakab Ilona, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
A család szerint azonban nem ők támadtak a telektulajdonosra, hanem a telektulajdonos megfenyegette őket. A rendőrség a család férfi tagjait előzetes letartóztatásba helyezte.
Az 58 éves férfit koponyatöréssel és belső zúzódásokkal szállították be a Diósgyőri Kórházba, ahol néhány napon belül meghalt.

Hollósy András


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.