Az Országos Erdészeti Egyesület Erdei Iskola Szakosztályának megbízásából, a Vadex Rt. segítségével Emmerlingné Köhler Marietta szakmai irányítása mellett befejeződött az erdészeti erdei iskolák felmérése 2002-ben.  Az első ilyen jellegű felmérés 1999-ben készült, az itt szerzett információk szorultak jelenleg aktualizálásra. A vizsgálat főként az erdei iskolák paramétereire, egyedi oktatási adottságaira, sajátos programjaira és pedagógiai módszereire irányult. Eredményei az Erdészeti Erdei Iskolák Országos Konferenciáján kerülnek bemutatásra, amely 2002. október 3-4 között, az ún. Erdők Hete rendezvénysorozat megnyitójaként kerül megrendezésre Felsőtárkányban, az Országos Erdészeti Egyesület szervezésében. Várják azon pedagógusok, erdei iskola szolgáltatók, környezeti nevelési szakemberek és egyéb érdeklődők jelentkezését, akik érdeklődnek az erdészeti erdei iskolák, és azok programjai, nevelési lehetőségei iránt. Az Erdők Hete országos rendezvénysorozat kapcsán az erdészeti erdei iskolák is változatos programokkal várják az érdeklődőket.
Információ:
Ormos Balázs: 30/919-3296, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szabó Lajos: 30/928-8008, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

<<Vissza

No events