Budapest, 2020.augusztus 19. - A NIF Nemzeti Infrasturktúra Fejlesztő Zrt. megrendelése alapján, a 23-25. sz. főutak Bátonyterenye-Ózd közötti szakaszának rekonstrukciós fejlesztésének részeként a geotechnikai feltárások elvégzése érdekében ideiglenes megközelítő utak építését végzik, mely előkészítő munkák kapcsán elvégzendő feladat a fúrás-pontok megközelítéséhez az érintett erdőterületeken ideiglenes, organizációs erdészeti utak kialakítása, majd rekultivációja.

Fentiek alapján tájékoztatnak, hogy a várható forgalomkorlátozás 2020.08.24-2020.09.30 között előreláthatólag 6:00-17:00 közötti időintervallumban eredményez félpályás útlezárásokat. Az érintett útszakaszok: Szentdomonkos-Bekölcei –elágazó,valamint Bekölcei-elágazó-Borsodnádasd.
Javasolt kerülőút: Szúcs, Egercsehi és Bekölce útvonalon. Az érintett útszakasz elsődlegesen fakitermeléssel érintett, ezért a balesetek elkerülése érdekében kérik a közlekedők fokozott figyelmét. A nagyobb torlódások elkerülése érdekében kérik a kerülőút használatát.

 

No events