MEGHÍVÓ

Tisztelt Szerkesztő Úr/Asszony!

60 éves a Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományok Osztálya, az évfordulóról a Mecsekerdő Zrt. Pécsváradi Erdészetének területén emlékeznek meg akadémikusok, a tudomány doktorai, szakoktatási, felsőoktatási vezetők május 14-én, hétfőn. 
Az akadémikusok egy egész napos rendezvény keretében a természetközeli erdőgazdálkodásban hasznosított kutatási eredményekről hallhatnak előadásokat az erdészektől több erdei helyszínen.
A tudományos szakemberek ezután az MTA Agrártudományok Osztályának 60 évéről, az eredményekről és gondokról, a magyar agrárgazdaság jövőjének fejlesztési irányairól tartanak rövid eszmecserét Pusztabányán, majd megkoszorúzzák Marek József, az MTA Agrártudományok Osztálya első elnöke tiszteletére emelt emlékkövet. Ezután 6 facsemetét ültetnek el az elmúlt hat évtized emlékére.

Szeretettel várjuk a sajtó képviselőit 2012. május 14-én 13.45-kor Pusztabányán az MTA 60 éves Agrártudományok Osztályának tagjaival való találkozásra.
A helyszínen lehetőség lesz interjú készítésére az osztályelnökkel és akadémikusokkal is.
Kérjük, amennyiben megtiszteli programunkat, esetleg interjút szeretne készíteni, május 11-én 10 óráig jelezzen vissza a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy a 30/9578-385-ös telefonszámra.
Üdvözlettel,

Kis Tünde
kommunikációs vezető

No events